Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rockwell a The Sitter akció-vígjátékban

2010.10.13. 13:46 koimbra Szólj hozzá!

David Gordon Green már régen befejezte a Your Highness fantasy filmet, ám az csak jövőre kerül bemutatásra, a rendező azonban jövőre érkezik még egy produkcióval, a The Sitter akció-vígjátékkal. Jonah Hill már korábban elkötelezte magát az alkotás mellett, nemrég pedig Sam Rockwellt sikerült megnyerni az egyik főszerepre. Hill egy olyan fickót játszik, akire rábíznak néhány gyerkőcöt, azonban a dolgok rosszra fordulnak. Feltűnik két drogdíler, akik az eltűnt kábszerüket keresik, Hillt és a gyerekeket végigüldözik Manhattanen. Rockwell formálja meg az egyik dílert, a másikat J.B. Smoove játszhatja. Max Records, Kevin Hernandez és Landry Bender lesznek a gyerekek.

A három ifjú közül Records rendelkezik nagyobb tapasztalattal, láthattuk az Ahol a vadak várnak (Where the Wild Things Are) és a Szélhámos fivérek (The Brothers Bloom) filmekben, míg Hernandez eddig csak egy-két tévés produkcióban tűnt fel, Bender pedig még csak most került a szakmába.

Címkék: miújság vígjátékhír the sitter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712368610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása