Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A következő Superman film nem fog kapcsolódni az eddigi részekhez

2010.10.16. 13:18 koimbra 8 komment

A Warnernek záros határidőn belül össze kell hoznia a következő Superman filmet, ugyanis ha 2012-ben nem kerülne a mozikba az alkotás, akkor a stúdió elesne a jogoktól. A rendezői teendőket Zack Snyderre bízták, aki állítólag olyan forgatókönyv mellett vállalta el a rendezést, ami közel sem nevezhető jónak. A stúdiónak azonban olyan emberre volt szüksége, aki nem bíbelődik hónapokat a szkript átírásával és Snyderre esett a választásuk. Eddig nem lehetett túl sokat tudni az új részről, azt már leszögezték, hogy Zod tábornok nem szerepel a szereplők között, Snyder a Filmsactunak mondott még néhány részletet a projekttel kapcsolatban.

"A film Superman fiatalkoráról fog szólni, nem fog kapcsolódni az eddigi részekhez és nem is remake lesz. Nem mondhatok semmit arról, hogy mit tartalmaz a forgatókönyv, de annyit elárulhatok, hogy ez az új Superman egyik képregényen sem fog alapulni. "

Tehát ahogy Singer említette se a Richard Donner, se a Bryan Singer alkotásokhoz sem fog kötődni a film. A főszerepre még nem szerződtettek senkit, annyi bizonyos, hogy Brandon Routh nem fogja újra magára ölteni Superman kosztümét,  hiába is szeretné újra eljátszani az Acélembert. A Smallville sorozat rajongói nagyon szeretnék, ha Tom Welling és Erica Durance játszhatnák a főbb szerepeket.

Címkék: superman miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822375774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.10.16. 15:01:58

A Tom Welling/Erica Durance párossal tényleg ütős lenne a film, viszont zavaró lenne, hogy nem a Smallville világában vagyunk. De bármi megtörténhet, ha már Chloe is átkerült a sorozatból a képregénybe. :)

Blake007 2010.10.16. 17:31:53

Hát ez a hír rossz annyiból, hogy az eddigi szupermen fílingnek annyi. Gondolom a nagyszerű főcímzenét is lecserélik. Nálam ez eleve már nagy negatívum.

Tipca 2010.10.16. 17:46:03

@Blake007: Az új Batman filmeknek sincs semmi köze a régi Batman fílinghez, mégis jól sült el. Az a zene pedig már klasszikus, biztos, hogy marad belőle valamennyi.

Blake007 2010.10.16. 18:55:11

Igen, persze simán lehet jó film, sőt sokkal jobb az eddigieknél, csak jó lenne szerintem ha valami, pl. a zene maradna a régi. :)

countrypecos 2010.10.16. 23:09:18

@Blake007: Ha okosak, akkor éppen annyit vesznek át, amennyivel az új Superman csak jobb lenne. :) Ezt jól "megaszontam", de szerintem érthető. :P
Engem picit zavart, hogy a Supermna:returns igazából csak látványvilágban volt jobb, mint az elődjei. Az első két Superman film nagyon jó volt, annak idején. És még most is libabőrös leszek tőlük. Az újnál is éreztem hasonlót, de szerintem lehetett volna eredetibb, nem kellett volna ennyire hajazni a régi filmekre. :S
Na, remélem nem szúrják el! :)

countrypecos 2010.10.16. 23:09:55

@countrypecos: Bocs az elírásért, Superman:returns- csak már késő van. :P

Alex Mahone 2010.10.17. 16:35:59

Helyes, nyisson tiszta lappal. A sorozatszínészeket meg felejtsék már el, szombat délután valami kereskedelmi csatornán még elmennek, de ezt a feltételezést senki nem gondolhatta komolyan...

nemecsek ernő áruló 2010.10.18. 17:46:01

@countrypecos: A Superman Returnsel az volt a baj, hogy nem complete rebootként indult, hanem kvázi folytatást akartak eladni. Persze. 24 éves Lois Lane-nel, akinek 6 éves fia van. Persze. Ez óriási hiba volt. Azt a filmet egyszer megnéztem, azóta számomra nem létezik. :(
süti beállítások módosítása