Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David Slade-re bíznák a Büszkeség és balítélet meg a zombik filmet

2010.10.18. 10:53 koimbra Szólj hozzá!

Jane Austen megírta, milliók olvasták, klasszikussá vált, majd Seth Grahame-Smith fogta magát és papírra vetette a Büszkeség és balítélet  zombisított változatát, melyben a főszereplőknek élőholtakkal gyűlik meg a baja. Már-már úgy tűnt, hogy David O. Russell fogja rendezni a filmverziót és Natalie Portman lesz a főszereplő, ám előbbi inkább az Uncharted: Drake's Fortune számítógépes játék moziverzióján kezdett ügyködni, Portman meg valamiért úgy döntött, hogy csak producerként veszi ki a részét a munkálatokból.

A Deadline értesülései szerint Russell Bradley Coopert akarta megnyerni Fitzwilliam Darcy szerepére, míg Elizabeth Bennett karakterét Scarlett Johanssonra akarta bízni. A stúdió a 30 Days of Night és az Alkonyat harmadik részét készítő David Slade alá tolná be a rendezői széket, aki eddig még nem mondott semmit a felkérésre. Slade legutóbb a Wolverine 2 egyik lehetséges rendezőjeként jött szóba. Rajta kívül még Neil Marshall és Mike Newell is szóba jött.

Jelenleg Mia Wasikowska, Tilda Swinton és Cahterine O'Hara neve kering még a Büszkeség és balítélet meg a zombik egyes főszerepei kapcsán, de egyikük sem írta még alá a szerződést. Úgy tűnik, hogy jövőre biztosan nem fogjuk látni a filmet.

Címkék: miújság könyvből film büszkeség és balítélet meg a zombik

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332380405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása