Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anthony Hopkins ördögöt űz

2010.10.20. 21:28 koimbra 3 komment

A The Rite horror-thriller Matt Baglio könyvén (The Rite: Making of a Modern Exorcist) alapszik és ahogy az előzetesben is látható, valós történetet láthatunk, legalábbis egy része biztosan az lesz. Colin O'Donoghue egy egy ördögűző oktatásra jár a Vatikánban, ahol megismerkedik Lucas atyával (Anthony Hopkins). A srác kezdi elveszíteni Istenbe vetett hitét, az atya azonban egyre jobban bevezeti az ördögűzés sötét rejtelmeibe. A produkciót Mikael Hafstroem dirigálta, Amerikában január 28-án mutatják be a filmet.  Alice Braga, Ciaran Hinds és Toby Jones is feltűnik a játékidő alatt. Régen volt már jó ördögűzős történet a The Last Exorcism  pedig sajnos még nem jutott el hozzánk.

 

Címkék: trailer könyvből film horrorelőzetes the rite

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822387207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2010.10.21. 10:03:58

Ahelyett hogy az eredetit adnák ki újra meg újra moziban. Az úgyis felülmúlhatatlan

FayeFaye 2010.10.21. 12:08:01

Erdekes milyen divatos lett megint az ordoguzes, vajon Amerika erosodo vallasos fundamentalizmusat akarjak meglovagolni ezzel?

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2010.10.21. 16:12:42

Erre nagyon kíváncsi vagyok. Kecsegtető a trailer, na meg hazánkban forgatták a filmet.
süti beállítások módosítása