Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Már jövőre érkezik a Piranha 3DD

2010.10.20. 10:05 koimbra 1 komment

A Dimension Films már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy el fog készülni a Piranha 3D folytatása, amit  Piranha 3DD-re (ami biztos két mellre utal) kereszteltek el. Alexandre Aja nem tér vissza, helyette John Gulager, A dög (The Feast) rendezője fogja levezényelni a horrort. Ez nem jó hír, mivel az Aja nélkül készült folytatások (Tükrök 2, A sziklák szeme 2) enyhén szólva sem lettek élvezhető horrorok. A forgatókönyvet Patrick Melton és Marcus Dunstan (Fűrész, The Collector) fogják leszállítani. A szkript 4 héten belül készen lesz, nem is kell ennél több idő, hiszen ha az első részből indulunk ki csak bele kell tenni néhány meztelen nőt, meg csúnya és éhes piranhákat. 2011 augusztusában mutatnák be a Piranha 3DD-t.

Egyelőre még nem tudni, hogy a túlélők közül kit láthatunk viszont és arról sem esett szó, hogy kik lesznek az újabb áldozatok, de mivel hamarosan hozzálátnak a forgatáshoz ez is hamarosan kiderül.

Címkék: piranha miújság sequel piranha 3dd

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422385462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.10.21. 05:26:58

Remélem közvetlen folytatása lesz az előzőnek és a túlélők is szerepelni fognak, meg egy rakat bomba nő!! :P És itt már darálhatnak a "szülők" is!! :P
süti beállítások módosítása