Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Röviden: Alfa és Omega (Alpha and Omega)

2010.10.25. 22:15 koimbra Szólj hozzá!

Régen viszonylag egyszerű dolgunk volt az animációs filmekkel kapcsolatban. Gyakorlatilag a Disney uralta a piacot és ha befutott egy „mese” a mozikba biztosak lehettünk benne, hogy remekül fogunk szórakozni. Ma már csak a Pixarban bízhatunk, a többi termékre pedig bizalmatlanul pislogunk. Mert hát az ilyen alkotások többségénél olykor csak a fantasztikus képi világ megteremtésre törekednek, a többivel meg nem foglalkoznak. Az Alfa és Omega esetében azonban még a csodálatos látványban sem gyönyörködhetünk, ugyanis alig 20 millióból hozták össze (a Pirosszka 15 millióba került, de azt legalább végig lehetett mosolyogni). Humprey az omega farkascsapat tagja, élete a viccelődés, lazán veszi az életet, míg Kate az Alfákhoz tartozik, akit arra neveltek, hogy vezető legyen. A két ordas élete a törvényeik miatt nem kapcsolódhat össze, Kate-et másnak szántak annak érdekében, hogy hogy béke legyen a két rivalizáló falka között. Azonban két főhőst vadászok elkábítják és egy másik területre szállítják, ahonnét megszöknek és hazafelé veszik az irányt.

Sajnálatos módon a produkcióra egy jó szó van: unalmas. Valahogy soha nem képes kirángatni a nézőt az ásítozások tengeréből és hát a poénok is elkerülték az írókat, mikor papírra vetették a forgatókönyvet. A mellékszerepekben egy golfkedvelő francia lúd és egy angol kacsa szolgáltatná a poénokat, de azok nincsenek. Még azt se lehetne ráfogni, hogy elfogytak, mert nem is volt igazán. Hőseinkért se tudunk szorítani, mert az alkotók nem törekedtek arra, hogy ezen fáradozzanak. Gyenge lett, talán 7 év alatt élvezhető.


imdb: 3,5
rottentomatoes: 14 %

 

Címkék: iromány röviden 20 % alpha and omega

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62398125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása