Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lee hamarosan hozzáláthat a Pí életéhez

2010.10.26. 16:02 koimbra 1 komment

Többek között Jean-Pierre Jeunet és M. Night Shyamalan is megfordult a Pí élete (Life of Pí) tervezet környékén, ám akkor indult be igazán a projekt, mikor Ang Lee ült bele a rendezői székbe. Ám Lee-nek sem volt épp könnyű dolga Yann Martel regényének az adaptálásával, ugyanis a stúdióval nem tudott zöld ágra vergődni a költségvetéssel. Ám a két fél csak megegyezett és hozzáláttak a főszereplő megtalálásához, 3000 jelentkező közül választották ki a teljesen ismeretlen Suraj Sharmát, aki eddig még nem játszott egyetlen filmben sem.

A forgatókönyvön David Magee, az Én, Pán Péter (Finding Neverland) és Claudio Miranda, a Tron: Örökség (Tron: Legacy) írói dolgoztak. Jelenleg zajlanak a film előkészületei és januárban hozzálátnak a forgatáshoz. A 3D-ben készülő alkotást 2012 december 14-én láthatja a közönség.

A könyv Piscine “Pi” Molitor Patel indiai srác történetét meséli, aki egy hajótörés után 227 napig élt a tengeren. A mentőcsónakot egy hiénával, egy sérült zebrával, egy orángutánnal és egy bengáli tigrissel osztotta meg. A regény Booker-díjat nyert.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692400677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anak 2010.10.27. 13:04:59

Na ez érdekes lesz. A film egyik fő központi drámája, hogyan vette rá a gyerek a ragadozókat, hogy ne egyék meg a zebrát?
süti beállítások módosítása