Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Transformers 3 logo

2010.10.26. 22:31 koimbra 4 komment

A Transformers franchise harmadik felvonása valóban a Transformers: Dark of the Moon címet kapta, egy logót közzé is tették. A hivatalos szinopszis kb annyit tartalmaz, hogy az Autobotok és az Álcák ismét összecsapnak. Az is kiderül, hogy a két fél aktívan részt vett az amerikaiak is a szovjetek (most már oroszok) közti űrversenyben. Előbbit sejtettük, utóbbi meg már korábban kiderült.

Az Entertainment Tonight hamarosan nagyobb betekintést nyújt a film elkészítésébe, ehhez készítettek egy kis ízelítőt.

Címkék: logo transformers sequel transformers 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492401798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.10.27. 07:30:59

Ugye mindenki azt várja, hogy ezúttal kemény robot-hentelés lesz benne, és nem a húslények töketlenkedéseit kell bámulni.

A szívem mélyén valahol Unikron megjelenését vártam, de az lehet, túl nagy falat lett volna, és a történet sem úgy kanyarodott, hogy életképesen bele lelehett volna passzintani. Talán egy újabb trilógia, ami már a Kibertronra és a valódi Autobot-Álca örökrangadóra koncentrál, lehetővé teszi pár igen komoly arc és esemény bemutatását, gondolok itt az Álcák haláltáborára, vagy Galvatron mészárlásaira, a Kibertron széthullására; dinobotokra és az örök élet forrására, Primusz ébredésére, vagy akár a színlelőkre.

Tudom, hogy ezek a képregényben voltak elsősorban, de sok elemet át lehetne emelni.

Megan kisasszony hiánya levon az élvezeti értékből. Persze, azt senki nem gondolja, hogy az Oscar-gyanús alakítása miatt... :-)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.10.27. 09:51:16

@A nép fia: Dinobotokat én is látnék szivesen, de nem lesznek. Galvatron is jó lenne, de hát ő se lesz. Mindenesetre Bay szét fog kapni néhány nagyvárost, ehhez ért. Az első rész nekem teljesen tetszett, sőt a második sem volt rossz, ki kellett volna hagyni pár dedós poént.

Anak 2010.10.27. 13:03:22

Korábbi hír volt, hogy Sokkoló lesz az egyik fő antagonista. Ennek örülök, kedvenc Álca figura volt, Megatront mindigis utáltam.
DE, hogy lehet Sokkolót behozni, ha nem lesznek dinobotok? Yin és Yang, fekete és fehér, a kettő nem létezhet egymás nélkül

A nép fia 2010.10.27. 15:16:14

@Anak: Lehet, hogy az álcák polgárháborúja-vonalat hozzák be Sokkolóval.
süti beállítások módosítása