Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Uwe Boll elkészíti A király nevében folytatását

2010.11.04. 11:29 koimbra 6 komment

Uwe Boll nem csak olcsó produkciókat gyártott, hanem életében egyszer nagyobb költségvetésből is ga(ráz)zdálkodhatott. A király nevében (In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale) 60 millió dollárból készült és sikerült ismertebb neveket megnyerni a fantasyhoz: Jason Statham, John Rhys-Davies, Ray Liotta, Leelee Sobieski, Ron Perlman, Claire Forlani, Matthew Lillard és Burt Reynolds szerződött le a produkcióra. A film gyakorlatilag nem érdekelt senkit 4,7 millió dollárt kapart össze Észak-Amerikában, az összbevétele pedig 13 millióra rúgott. Ez bizony nagy bukta,  bizonyára mindenki meglenne a sequel nélkül. Azaz mégsem,  ugyanis Bollt foglalkoztatja a téma és ezért megcsinálja a folytatást.

Konkrét részleteket még nem tudni, de az biztos, hogy Dolph Lundgren játssza az egyik főszerepet és Natassia Malthe is látható lesz benne. A hölgyemény jó munkakapcsolatot ápol a rendezővel, hiszen a BloodRayne második és harmadik részében ő játssza Rayne-t (az elsőben Kristanna Loken formálta meg) és az Egyedül a sötétben második felvonásában is benne volt. Az AFM-en már a poszter is látható volt, ez alább megtekinthető gyenge minőségben. Az ott egy sárkány lenne?

 

Címkék: uwe boll miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342422689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2010.11.04. 16:14:08

Azért szerintem a BloodRayne első részében is eléggé ismert nevek voltak.(Kristanna Loken, Michelle Rodriguez, Ben Kingsley, Michael Madsen, Billy Zane, sőt azóta a Vámpírnaplók-nak köszönhetően már Matt Davis is elég ismert lett)

Kristanna Loken egyébként benne volt "A király nevében"-ben is.

Ha Natassia Malthe lesz megint Rayne, akkor lehet megnézem a harmadik részt is. (Gyakorlatilag a másodikat is miatta bírtam végignézni.)

jikininki 2010.11.04. 20:59:54

honnan a jóistenből szerez pénzt meg ilyen neveket a filmnek csúfolt valamilyeire ez a kutyaütő?

Madafaka · http://madafaka.blog.hu 2010.11.05. 09:59:08

a király nevében szerintem kimondottan jó volt

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.11.05. 10:24:12

@Madafaka: már uwebollhoz mérten volt jó. Inkább a nézhető kategória volt az...

Az a sárkány meg---bakker. egy nagyra nőtt ugróegér, szárnyakkal. De hová lett a teste??

Spawn85 2010.11.05. 13:32:27

@jikininki: Inkább csak a pénz a kérdés. Ha pénz van, akkor nevek is jönnek...

@Vészmadár: Na ja, az még tényleg nézhető lett. (Igaz, nekem a BloodRayne első részével sem volt gondom, hozzáteszem a játékon egy percet nem játszottam. A Postal-t meg végigröhögtem, de ott sem ismerem a játékot.)

Spawn85 2010.11.05. 13:33:14

Sőt, ha jobban belegondolok, én egyik játékon sem játszottam egy percet sem azok közül, amelyekből Uwe Boll filmet forgatott. :D
süti beállítások módosítása