Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kung Fu Panda 2 teaser

2010.11.08. 10:18 koimbra Szólj hozzá!

A DreamWorks mindig is szerette volna, ha nem csak a Shrek lenne az egyedüli animációs franchise-a. A Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs. Aliens) második felvonása is be volt tervezve, ám ott a bevétellel nem volt elégedettek, a Kung Fu Panda 631 millió dolláros eredménye láttán viszont boldogan mondtak igent a sequelre.

A folytatásban Po és társai továbbra is védelmezik szeretett völgyüket, ám egy titkos és rettentően erős fegyvert felhasználva egy új gonosz lép színre, aki meg akarja hódítani Kínát és feltett szándéka, hogy megsemmisíti a kung fut. Hőseink természetesen szembeszállnak vele, de miképp tudják felvenni a harcot egy olyan fegyver ellen, ami képes megállítani a kung fut? Amerikában május 27-én mutatják be.

Címkék: teaser sequel kung fu panda animációelőzetes kung fu panda 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72432984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása