Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Margin Call poszter

2010.11.08. 21:30 koimbra Szólj hozzá!

A Margin Call  a tőzsdében használatos kifejezés: A határidős tőzsdei és devizaügylet biztosítékaként elhelyezett letét (margin). Ez fedezettséget biztosít árfolyamveszteség esetén. De a veszteség miatti csökkenése okán kiegészítő változó letét befizetésre való felhívásként is szerepel.

A film forgatókönyvét J.C. Chandor írta és a rendezést is maga végezte, Kevin Spacey, Demi Moore, Stanley Tucci, Paul Bettany, Jeremy Irons, Mary McDonnell, Zachary Quinto, Simon Baker, és  Penn Badgley játsszák a főbb szerepeket. A történet   egy hitelekkel foglalkozó cég egy napját mutatja be, pont a gazdasági válság kirobbanása előtti órákban. Idén már láthattunk egy produkciót ebben a témában, ám a Tőzsdecápák folytatása nem aratott a mozikban és nem is volt igazán érdekes.

Update: Sajnos a poszter eltávolították a jogtulajdonos kérésére.

Címkék: poszter margin call

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52434768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása