Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

2 kép a The Woman in Blackből

2010.11.10. 10:26 koimbra 8 komment

A Harry Potter franchise-zal már végeztek, a szereplőknek más filmeket kell keresniük. Egyelőre úgy tűnik, hogy a főszereplő trió közül Daniel Radcliffe nevét láthatjuk többször a mozikban, játszani fog a Nyugaton a helyzet változatlan feldolgozásában, de jövőre a The Woman in Blackben tűnik fel. A produkció Susan Hill regényén alapszik, a forgatókönyvet a Kick-Ass írója, Jane Goldman körmölte le és James Watkins rendezte az alkotást, aki az Eden Lake thriller-horrort tette le az asztalra.

A sztori szerint egy fiatal ügyvédnek el kell utaznia egy távoli kisvárosba, ahol az egyik elhunyt ügyfele papírjait kell elrendeznie. A férfi a városbéli ottléte alatt találkozik egy rejtélyes nővel, aki valamiért mindig fekete öltözéket visel, később pedig egy tragikus titok nyomára bukkan.

 

Címkék: képben miújság könyvből film the woman in black

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822437946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.11.10. 11:40:51

Te, ebből a gyerekből még színész lesz.

countrypecos 2010.11.10. 12:25:00

Meglátjuk. :P De nem fogják hagyni, hogy csak úgy eltűnjön. Biztos, hogy próbálkoznak vele, a Harry Potter sok rajongót hozott neki, ebből előnyt kovácsolnak, az fix.

@A nép fia: Mikor indulsz kung fu harcművészeti tornán? :D Most úgyis jön a tél, ez azt jelenti, hogy kabát föl-kabát le! :D Bocs, nem tudom megunni. :P

Visszatérve ehhez a filmhez, a gyerekre kíváncsi vagyok. Hátha felnő a hírnevéhez.

A nép fia 2010.11.10. 12:54:30

@countrypecos: Már megnyertem mindent, amit lehet. Látnád a kabátomat!

Mese92 2010.11.10. 16:31:41

Hidegen hagy, Radcliffe a HP-ban sem tud játszani, hogy menne neki egy drámában?

A nép fia 2010.11.10. 16:38:21

@Mese92: Sose tudhatod. Bár nem rajongok a fiúcskáért, amióta normális szerepei vannak, már nem is gyűlölöm zsigerből. Állítólag a színpadi szerepeiben is jól alakít, és ha jól válogatja meg az ajánlatokat, akkor bármi lehet belőle, még akár Anglia új csillaga is.

Meglepő módon az a vörös csávó a HP-ből egész jól játszott a Wild Target-ben. Emma Watson pedig csinos lánykává érett, szóval... ha sikerül levetkőzniük a HP-s imidzsüket, akkor nem tűnnek el a gyerekszínészek süllyesztőjében. Kár is volna Watson-kisasszonyért. :-D

Mese92 2010.11.10. 18:53:54

Rupert Grint, a vörös csávó tényleg jól játszik, még a nem rajongók is azt mondják, hogy a három közül ő a legjobb. Emma Watsonnak inkább a személyisége, mint a játéka tetszik.

Amúgy a filmhez kapcsolódóan. Csak nem az a nagy rejtély, hogy a nő azért jár feketében, mert gyászol?
süti beállítások módosítása