Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy jelenet a Skyline-ból

2010.11.10. 11:18 koimbra 2 komment

Amerikában pénteken mutatják be a Skyline sci-fit, amiben a földönkívüliek lerohanják a Földet. Az eddigi anyagok alapján le lehetett szűrni, hogy a Strause testvérek nem arra koncentrálnak, hogy miképp próbálja az emberiség visszaverni az űrlények támadását, hanem néhány civil megpróbáltatásait követhetjük nyomon. Az alábbi jelenetben egy megviselt férfi és egy nő rohan fel az épület tetejére, hogy mi okból azt nem tudni, viszont látható, hogy a hadsereg gépezete azért belendült.  Egy alien pont a közelükben ügyködik, amit az egyik vadászgép célba is vesz.

Címkék: jelenet skyline

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132438046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecniii 2010.11.10. 16:16:51

Hát ez így elsőre elég gagyinak tűnik, főleg a CG-része.

HJ77 2010.11.10. 18:08:07

Hát ez sokadszorra is gagyinak tűnik. Ráadásul már a második jelenet hogy tetőre másznak,jön a szörny és lezúzza az arra repkedő helikoptert/vadászgépet. Mi van tetőmászó verseny, emberek vs. idegenek? Azért ha moziba kerülne lehet hogy beülnék rá, valamiért bírom a lökött b-horrorokat és sci-fiket...
süti beállítások módosítása