Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kirk Douglas fiának remake-gyára

2010.11.11. 10:58 koimbra 1 komment

Már nem csak Michael Bay vállalata állt rá a régebbi filmek új verziójának az elkészítésére. Kirk Douglas fia, Peter Douglas is a feldolgozásokat részesíti előnyben, az általa vezetett produkciós cég (Vincent Pictures) berkein belül máris több lehetséges remake tervezet megvalósításán ügyködnek.

Douglas pár John Frankheimer alkotásra csapott le, várható, hogy A hét májusi nap (Seven Days in May), a Második lehetőség (Seconds) és A nagy verseny (Grand Prix) feldolgozása előbb-utóbb felbukkan a mozikban. Előbbi a Grand Prix versenyre koncentrál, a sebesség mellett jut idő a romantikára, a Második lehetőségben egy banki alkalmazott néhány rejtélyes üzenetet kap elhunyt barátjától, majd az ezekben kapott utasításokat követve egy titkos társaságra bukkan, akik azon ügyködnek, hogy gazdag emberek részére készítenek új személyazonosságot. A hét májusi nap pedig egy hidegháborús thriller.

Peter Douglas ezen felül elővette A végső visszaszámlálás időutazós produkciót is, ebben édesapja játszotta a Nimitz repülőgépanyahajó kapitányát. A hajó egy időörvény miatt a II. világháború idejébe jutnak át,  pár órával a Pearl Harbor ellen indított japán támadás előtt térnek magukhoz és azzal a dilemmával szembesülnek, hogy beavatkozzanak-e a csatába.

Douglas tarsolyában még fellelhető a Vikingek (The Vikings) 1958-as film remake-je is. A történet szerint Ragnar király fia és egy rabszolga nem szívlelik egymást, ám Ragnar nem engedélyezi, hogy megöljék a rabszolgát, ugyanis az fia féltestvére.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442441296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.11. 14:53:03

Kirk Douglas fiaként filmrajongóknak elsőre a Michael ugrik be. Másodikra és harmadikra is.
süti beállítások módosítása