Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De Niro és Pesci benne lehet az Uncharted mozis verziójában

2010.11.12. 17:31 koimbra Szólj hozzá!

David O. Russell az Uncharted számítógépes játék filmváltozatának a kedvéért lépdelt le a Büszkeség és balítélet meg a zombik fedélzetéről. A főszerepet úgy tűnik, hogy Mark Wahlberg fogja játszani, a rendező és a színész legutóbb a The Fighter kapcsán működtek közre. Ezek szerint Nathan Fillion hiába kampányolt azért, hogy eljátszhassa a főszerepet, csak nem sikerült rábírnia a fejeseket, hogy mellette tegyék le voksukat.

A terv jelenleg az, hogy Robert De Niro és Joe Pesci leszerződjön egy-egy mellékszerepre. Ha ezt sikerül elérni, akkor a két legendás színész hatodjára játszhat együtt egy produkcióban (Nagymenők, Casino, Volt egyszer egy Amerika, Bronxi mese, Dühöngő bika).

A történetről eddig nem tudni semmit, a forgatókönyvvel Kyle Ward foglalatoskodik.
A játék főhőse Nate, aki  úgy gondolja, hogy egyik őse a hírhedt angol tengerész és kalóz, Sir Francis Drake. A játékban Nate egy koporsót emel ki éppen a vízből, amiben azt hiszi Drake maradványai találhatóak, de helyette csak egy könyvre lel, amiben különféle kincsek lelőhelyét találja leírva. Elsőként El Dorado-t és annak mesés aranyát kutatja fel, ám másoknak is fáj a foguk a kincsre. A játékról a gamechannelen olvashatsz bővebben.

Címkék: miújság uncharted játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392444812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása