Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brad Pitt cége filmet készítene a chilei bányászokról

2010.11.15. 10:54 koimbra Szólj hozzá!

Nem is oly rég történt, hogy egy szerencsétlenség következtében 33 chilei bányász több, mint 700 méteres mélységben rekedt és csak 69 nap múltán tudták kimenteni őket. A bajba jutottak egészen jól tűrték a megpróbáltatásokat, a nemzetközi sajtó is folyamatos figyelemmel kísérte sorsukat, kijutásukkor meg gyakorlatilag hősként ünnepelték őket. A bányászokat különféle showműsorokba hívják és rendezvényeken is részt vesznek, úgy hírlik, hogy naponta 10 ajánlatot is kapnak.

A bányászok azt tervezik, hogy létrehoznak egy céget, amely ezekkel az ajánlatokkal foglalkozna és megvizsgálna minden velük kapcsolatos tervezetet, hogy érdemes-e azzal foglalkozni.

Már készült egy dokumentumfilm a szerencsétlenségről és a mentési akcióról, jelenleg Brad Pitt cége, a Plan B érdeklődik a megfilmesítési jogok iránt. A bányászokat képviselő ügyvéd elmondta, hogy a cég több millió dollárt ajánlott fel a jogokért cserébe és néhány bányász is részt vehetne a produkcióban.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr852449675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása