Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Daniel Stamm rendezheti a Mártírok feldolgozását

2010.11.16. 16:11 koimbra Szólj hozzá!

A Mártírok nemzetközi sikere mellett nem mehetett el szó nélkül az Álomgyár, szépen be is szereztek a jogokat. A rendező teendők ellátásával Daniel Stammet bízták aki, aki a The Last Exorcism horrort dirigálta, a forgatókönyvön Mark L. Smith ügyködik, számára sem ismeretlen a műfaj,korábban  Az elhagyott szoba (Vacancy) és a The Hole 3D szkriptjét vetette papírra.

A producer, Wyck Godfrey elmondta, hogy szerinte az eredeti verziót nem lehet csak simán lemásolni az amerikai közönség számára, ezért némi változtatást fognak végrehajtani az új változaton.

"A Mártírok elég nihilisztikus. Az ameriaki megközelítésben is helyet kap a komorság, reménytelenség, de ugyanakkor a remény szikrája is pislákolni fog." - tette hozzá Stamm. Még nem szerződtettek egyetlen színészt sem a remake-re, a producer szerint Kristen Stewart megfelelő lenne a filmbe.

Az eredeti produkció tartalma: Egy több sebből vérző, kegyetlenül meggyötört lányt találnak a rendőrök. Lucie-nak hívják és közel egy éve tűnt el. Nem hajlandó elárulni, hogy ki tartotta fogva, és hogy sikerült megszöknie. A rendőrség később megtalálja azt az elhagyatott vágóhidat, ahol a lány több sorstársával raboskodott, de arra nem sikerül rájönniük, hogy fogva tartóikat milyen cél vezette. Az árvaházba került Lucie egyedül csak a vele egyidős Anna előtt hajlandó megnyílni és csak ők ketten tudnak arról az ártó szellemről, amely szökése óta üldözi a lányt. Tizenöt évvel később egy szemlátomást átlagos családra egy fiatal nő tör rá kezében egy csőre töltött vadászpuskával egyetlen kitörölhetetlen szándék által vezérelve: hogy bosszút álljon. (port.hu)

Címkék: remake miújság martyrs

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932452745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása