Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb poszter a Black Swannak

2010.11.16. 18:35 koimbra 2 komment

Darren Aronofsky filmje, a Black Swan hamarosan bemutatásra kerül Észak-Amerikában és bizonyára rengeteg díjátadón fog megfordulni. Ha A pankrátorból (The Wrestler) indulunk ki, nálunk majd nyár elején fogják vetíteni a thrillert. Natalie Portman egy balerinát játszik, aki meg szeretné szerezni egy új darab főszerepét, csakhogy nem egyszerű a dolga, ugyanis egy másik Mila Kunis által megformált balerina is azt szeretné, ha ő lehetne a központi karaktert.


Címkék: poszter black swan

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492453092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gr3g_the_outsider 2010.11.17. 10:31:55

Elég érdekesnek tűnik, szeretem a thrillereket, plusz a szereposztás is ígéretes. Natalie Portman-t mindig szerettem, benne biztosan (!) nem fogok csalódni. Mila Kunis-t annyira nem ismerem, de remélem most megmutatja mit tud. Várom!

nikodémus 2010.11.17. 15:48:34

Ezt bizony én is nagyon várom.
süti beállítások módosítása