Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mozifilm készül a The Man From U.N.C.L.E. sorozatból

2010.11.17. 11:45 koimbra Szólj hozzá!

A 60-as években 4 évadot élt meg a Robert Vaughn és David McCallum főszereplésével készült The Man From U.N.C.L.E. kémsorozat, a két főhős az U.N.C.L.E. (the United Network Command for Law and Enforcement) ügynökségnek dolgoztak és oldottak meg különféle ügyeket. Az Ian Fleming által kitalált széria nem kerülhette el a sorsát, mozifilm fog készülni belőle és ha minden a stúdió tervei szerint alakul, akkor Steven Soderbergh, az Erin Brockovich - Zűrös természet és az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi alkotója fog ülni a rendezői székben. A forgatókönyvet Scott Z Burns veti papírra, aki már többször is dolgozott Soderbergh-gel, pl. Az informátor! (The Informant) és a Contagion alkotásokon.

Korábban David Dobkin állt a rendezői poszton és Max Borensteinnal dolgozott a szkripten, amiben inkább a humor kapott nagyobb szerepet, mint az akció. Dobkin továbbra is a fedélzeten tartózkodik, méghozzá producerként.

A sorozat introja

Címkék: miújság sorozatból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562454505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása