Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spanyol rendezőre bízták az Apollo 18 sci-fit

2010.11.18. 11:09 koimbra Szólj hozzá!

Nem is oly rég jelentették be, hogy az Apollo 18 sci-fit a mozik világában újoncnak számító Trevor Caewood fogja ledirigálni, méghozzá rohamléptekben, hiszen március 4-re tűzték ki a bemutatót. Azonban az utolsó pillanatokban eszközöltek némi változtatást, Caewoodtól megváltak, helyére pedig a spanyol Gonzalo Lopez-Gallego, a A hegyek királya (El Rey de la montaña) alkotója került.

Timur Bekmambetov producerként egyengeti a film útját, a forgatókönyvet Brian Miller tette le az asztalra. A történet szerint az Apollo 18-at a NASA titokban mégis felküldte a Holdra, ahol idegen életformák után  kutattak. Az alkotást a Cloverfieldhez és a [REC]-hez hasonlóképpen forgatják le, azaz az egyik főszereplő által cipelt kamerán keresztül láthatjuk az eseményeket.

Címkék: miújság scifihír apollo 18

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692456768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása