Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Buffy reboot

2010.11.22. 22:15 koimbra 6 komment

A Warner bejelentette, hogy a Buffy, a vámpírok réme (Buffy The Vampire Slayer) vissza fog térni. Ám nem a nyolcadik évadnak ugranak neki, hanem teljesen újrakezdik az egészet, rebootban gondolkodnak és az új fracnhise-t egy mozifilmmel alapoznák meg. A rajongók talán máris felmutatták középső ujjukat a stúdió felé, azonban számukra van még egy rossz hír, Joss Whedont kihagyják belőle.

A stúdió Whit Anderson kérte fel a forgatókönyv megírására. Charles Roven producer azt mondta az LA Timesnek, hogy normális esetben nem gondolt volna arra, hogy elkészítsék a filmet, de Anderson ötletei elég meggyőzőek és szórakoztatóak voltak (mindig van mire fogni, ugye), így rászánta magát.  Hangsúlyozta, hogy nagy figyelmet fognak fektetni a hangulatra is. Hozzátette, hogy a széria még ma is hatalmas rajongóbázist tudhat maga mögött, akik alig várják, hogy kedvencüket ismét láthassák. Buffy nem a megszokott gimis csaj lesz, ám olyan karaktert fognak látni a rajongók, aki az emlékeikbe él:  vonzó, kemény és éles eszű.  Egyelőre se rendező, se főszereplő és a történetről sem árultak el semmit.

A Buffy, a vámpírok réme filmet 1992-ben mutatták be, a forgatókönyvet Joss Whedon írta. Whedon 5 évre rá indította útjára a sorozatot, ami hét évadot élt meg.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502466725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thinker_ 2010.11.23. 06:06:41

a mozifilm a borzalmas volt.
buffy különben is csak SMG lehet.

Mese92 2010.11.23. 06:47:45

Követezzetek meg, imádom ezt a mozifilmet :D A sorozat viszont nem jött be.

mr.rogers 2010.11.23. 09:22:47

film nagyon nem tetszett ellenben a sorozatot imátam :D

oOMoHiOo (törölt) 2011.12.30. 05:47:04

Volt mozifilm? Még az imdb-n se találom, csak a sorozatot...
süti beállítások módosítása