Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hathaway és Franco lesznek az Oscar házigazdái

2010.11.29. 20:09 koimbra 5 komment

Hugh Jackmannek ajánlották fel, hogy legyen ismét az Oscar házigazdája, azonban a színész kénytelen volt nemet mondani, mivel nem tudta teljes figyelmét a show-ra fordítani. Az előkészületek folyamán már javában a Wolverine-re koncentrál. A Deadline oldal tudósítása szerint Bruce Cohen és Don Mischer, a díjátadó producerei meglelték  83. Oscaro házigazdáit Anne Hathway és James Franco személyében (Hathway két éve elő is adott egy zenés produkciót Jackmannel).

"James Frano és Anne Hathaway testesítik meg a következő hollywoodi generációt - üdék, érdekesek és tehetségesek. Február 27-én a világ  az Oscar közvetítésen a világ megcsodálhatja tehetségüket és egyúttal jól is szórakoznak a ceremónián. Nagyon örülünk, hogy James és Anne csatlakozott hozzánk és brilliáns kreatív csapatunkhoz, hogy létrehozzuk a showt" - mondták a producerek.

Nem elképzelhetetlen, hogy Franco egyúttal jelölve lesz a 127 Hours drámáért, még az is lehetséges, hogy meggondolja magát és átpasszolja valaki másnak a házigazda szerepét.

Címkék: oscar

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22482064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.11.29. 23:05:32

Ez a nő... A frászt hozza rám, ha mosolyog. Mekkora harcsa szája van már?! :P A szemei is elég távol vannak, szinte már oldalt.

Mese92 2010.11.30. 10:57:03

Én se bírom Hathawayt, Francoban meg nem látok akkora tehetséget, mint mondják.

countrypecos 2010.11.30. 11:11:41

@koimbra: Hát, lehet hogy kellene. :P Mondjuk már biztos "regisztrált idegen". :D

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2010.11.30. 13:40:52

Pedig mindketten jó színészek, kár lenne tagadni.
süti beállítások módosítása