Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mulligan is leszerződött McQueen szex drámájára

2010.11.30. 11:57 koimbra Szólj hozzá!

Steve McQueen nagy kritikai sikert ért el az Éhség (Hunger) drámájával és több díjátadón is megfordult a produkcióval. A rendező jövőre lát hozzá következő alkotásához, a Shame-hez, amihez az Éhségben játszó Michael Fassbendert sikerült megnyerni főszereplőnek és az Oscar-jelölt Carey Mulligan is leszerződött a filmre, mellettük James Badge Dale (a 24 egyik évadában akciózott Jack Bauerrel) lesz látható.

A forgatókönyvet McQueen Abi Morgannel írta közösen, a középpontban egy 30 éves fickó, Brandon (Fassbender) áll, aki szexfüggőségben szenved és alig tud uralkodni vágyain. Egyelőre nem tudni, hogy Mulligan kit fog játszani, vagy Marianne lesz, akivel Brandon összejön vagy Sissy, aki a férfi blues énekes húga és néhány napig testvérénél kénytelen megszállni. A rendező szándéka az, hogy az emberi szükségletet, azaz a szex iránti vágyat próbálja ábrázolni és bemutatja, hogy miképp viselkednek az emberek néhány helyzetben.

Címkék: miújság hunger drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr422483284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása