Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moretz, Bell, Madison és Haley a Dance of Mirlitons fekete komédiában

2010.12.01. 19:40 koimbra 3 komment

Chloe Moretz, Jackie Earle Haley, Kristen Bell és Bailee Madison szerződött le a Dance of Mirlitons fekete komédiába. A forgatókönyvet Evan Goldberg írta és a rendezői teendőket is el fogja látni. Goldberg vetette papírra a Superbad - avagy miért ciki a szex?  (Superbad), az Ananász Expressz (Pineapple Express) és a Zöld Darázs (Green Hornet) szkriptjét, soha nem fordult még elő, hogy a rendezői székből osztogathatta az utasításokat.

A történet egy ambiciózus, de kissé túlsúlyos balerináról szól, aki mindent megtesz azért, hogy elismerésre tegyen szert és az osztályában is bizonyítani akar, ám ez elég nehezen megy, mivel folyamatosan szembetalálja magát egy másik fiatal balerinával. A főszerepet Madisonra bízták, a folyamatosan aggodalmaskodó édesanyját Bell játssza, a nemezisét pedig Moretz kelti életre.

Greenberg és a producerek hónapokat töltöttek azzal, hogy megtalálják a lehető legmegfelelőbb lányt a projektbe, úgy gondolták, hogy akárki is kapja meg a főszerepet annak olyan áttörő sikere lesz, mint például Jamie Bellnek a Billy Elliot vagy Abigail Breslinnek a Little Miss Sunshine.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12486299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2010.12.02. 09:27:49

Mi ez? Black Swan light? :D

Dante McFarlane 2010.12.02. 16:42:25

És amúgy ki a kiscsaj a képen? Mert nem Moretz az hétszentség.
süti beállítások módosítása