Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hemsworth játssza a Broken Run thriller főszerepét

2010.12.02. 15:18 koimbra 3 komment

Liam Hemsworth leszerződött a Broken Run politika thrillerre, amelyet John Singleton, a Shaft és a Négy tesó (Four Brothers) rendezője fog készíteni. A történet Washingtonban fog játszódni, a központi szereplő úgy dönt, hogy leteszi az alkoholt és úgymond új hobbit keres magának. Idegeneket kezd követni, de hamarosan rájön, hogy ez talán még veszélyesebb, mint ahogy azt előzőleg gondolta. A forgatókönyvet Jay Longing és Michael Browning fogják írni. A forgatás kezdete egyelőre nem ismert, Singletonnak még be van tervezve a Négy tesó folytatása és a Lyover thriller is.

Hemsworth-öt Az utolsó dal (The Last Song) romantikus drámában,  láthattuk, testvére Christ pedig hamarosan a Thor képregényfilmben fogja játszani a Villámistent.

Címkék: miújság thrillerhír broken run

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932488581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante McFarlane 2010.12.02. 16:41:28

Bocsi, de nem Liam hanem Chris Hemsworth :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.02. 16:58:02

@Dante McFarlane: Liam, csak simán belevettem testvére érdemeit is:)

Dante McFarlane 2010.12.02. 18:04:31

@koimbra: Akkor én kérek elnézést :)
süti beállítások módosítása