Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Beaver előzetes

2010.12.04. 13:15 koimbra 5 komment

A The Beaver forgatása már tavaly novemberben véget ért és idén be is mutatták volna a vígjátékot, ám végül 2011-re pakolták át a premiert (talán addig lecsillapodnak a kedélyek Mel Gibson körül). A kissé drámai beütésű vígjátékot Jodie Foster rendezte és az egyik főszerepet is eljátszotta, a központi figurát Mel Gibson és a kezén lévő hódbábú játsszák. A színész egy kétségbeesett, depressziós férfit alakít, akinek éppen mélyponton van az élete, ám egy nap talál egy hódbábút, amit felhúz a kezére és valós, érző lényként kezeli. Ugyan eleinte mindenki furcsán néz rá, de még ennek segítségével egyenesbe hozza magát. Érdekesség, hogy mielőtt Gibson leszerződött volna Jim Carrey és Steve Carrell is érdeklődött a produkció iránt. Vajon elsütik a filmben azt, hogy "Hódolatom"?

 

Címkék: trailer poszter the beaver vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12492560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.12.04. 14:47:03

A trailer alapján Gibson bácsi jól játszik! Én egyáltalán nem vagyok olyan hogy nem nézem meg a filmjét csak azért mert alapból nem jó ember, attól még a munkáját jól végezheti,és itt úgy tűnik elvégezte kiválóan! Vajon találkozunk ezzel a filmmel valamilyen formában az Oscaron?

Lefetyke 2010.12.04. 19:15:23

Érdekel. Gibsont emberként se tartom rossznak (határeset), de nagyon megcsúszott. Testhezálló a szerep.
Remélem, megtartotta a hódot.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2010.12.04. 21:38:05

@Dejdő: Nem hiszem, mivel csak jövőre mutatják be. Amúgy se hinném, hogy Gibsonnak adnának Oscart valamikor. A rettenthetetlennél volt rá esélye, de elfelejtették, hogy nem csak rendezte, hanem főszereplő is volt.:)

Reméljük, hogy ez sikeresebb és jobb film lesz, mint A sötétség határán.

countrypecos 2010.12.04. 22:53:44

Engem is érdekel. A sötétség határán elég vacak film lett. :/ Olyan színtelen, szagtalan. Teljesen átlagos.
Ez jónak tűnik. :)

chevyfan 2010.12.06. 16:32:23

Ez ugyanaz a hód, aki Az utolsó cserkészben is szerepelt?
süti beállítások módosítása