Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cooper és Hathaway elmebajos románca

2010.12.09. 16:15 koimbra 1 komment

David O. Russell nem csak az Uncharted számítógépes játék filmváltozatával van elfoglalva, ugyanis a The Fighter marketingjén is rajta tartja a szemét, illetve a The Silver Linings Playbook könyv filmes változatának a forgatókönyvével is haladnia kellene. A két főszerepre Anne Hathawayt és Bradley Coopert nézték ki, fel is hívták őket, de még nem firkantották alá a nevüket a szerződésre.

A könyv egy volt töritanárra koncentrál, akit kiengednek az elmegyógyintézetből és az anyja gondjaira bízzák. A férfi először arra koncentrál, hogy ex-feleségével rendezze a viszonyát, szeretne vele újra összejönni, ám aztán a szomszédnő szívét próbálja meghódítani, aki szintén elmezavarral küzd.

Címkék: miújság könyvből film romantikahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882504648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2010.12.09. 18:04:17

Már megint miért ezzel az Alien csajjal?! :O Akkor szája van, mint két másiknak. Szörnyű... És ha mosolyog, istenek segítsetek! :D
süti beállítások módosítása