Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Morris az új Buffy?

2010.12.11. 12:46 koimbra 2 komment

Néhány hete jelentette be a Warner, hogy újraindítják a Buffy, a vámpírok réme (Buffy The Vampire Slayer) franchise-t és a régi sorozat és film atyját, Joss Whedont kihagyják belőle. A forgatókönyvön Whit Anderson dolgozik, az úriember ötletei annyira lenyűgözték a fejeseket, hogy a reboot mellett döntöttek.

A Movieweb információi szerint Heather Morris léphet Kristy Swanson és Sarah Michelle Gellar nyomdokaiba. A hölgy a Glee – Sztárok leszünk! sorozatban játszik, előtte cheerleader volt a Pomponsárcokban (Fired Up), 2007-2008 időszakban pedig Beyonce háttértáncosa volt. Állítólag komikai vénája miatt pont tökéletes lesz Buffy megformálására.

Az új változatban Buffy már nem gimis csaj lesz, hanem munkát próbál találni és ezzel egy időben kapcsolatára is koncentrál.

Címkék: buffy remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842508756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SpockCooper · http://spockcooper.blog.hu 2010.12.11. 19:15:49

Nekem az a bajom az ilyen rebootokkal, hogy lehet, hogy felnő egy új nemzedék, aki majd erre gondol, amikor azt mondja, hogy Buffy. A Nikitánál zavar a legjobban, a régi sorozatot nagyon szeretem, mert egészen logikus a cselekmények menete az újjal ellentétben.
süti beállítások módosítása