Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sandler a 40.000 $-os ember és a Narco remake főszereplője

2010.12.12. 15:24 koimbra 2 komment

Adam Sandler lesz a főszereplője a Narco - Belevaló bealvós (Narco) 2003-as francia vígjátéknak.  A forgatókönyvön Clay Tarver, a Kéjutazás (Joyride) írója dolgozik, rendezőt még nem leltek, de ráérnek, mivel Sandler eléggé elfoglalt. Az eredeti film tartalma: Gustave narkolepsziában, kóros álmosságban szenved. Bárhol, bármikor képes elaludni. Bár a betegség hátrányosan befolyásolja a munkáját, álmaiban emlékezetes kalandokat él ál. Felesége tanácsára Gus csatlakozik egy terápiás csoporthoz. Pszichiátere, Samuel Pupkin rájön, hogy Gus álmai valóságos kincsesbányát jelentenek számára. Az orvos és a barátja, Guy Bennet ugyanis sikertelen komédiás. A véletlen viszont a kezükre adta a megoldást: az ismeretlen tehetség ötleteit kell hasznosítaniuk. Ehhez már csak meg kell szabadulniuk Gustől.

De van még egy másik projekt is Sandler számára. Múlt héten még Robert Downey Jr. érdeklődött a The $40.000 Man iránt, mégis úgy tűnik, hogy Sandler lesz a befutó. A döntésben szerepet játszhatott, hogy ő az egyik legprofitképesebb komikus manapság. A szkriptet John Francis Daley, a Horrible Bosses írója dolgozza át.

A történet középpontjában egy legendás űrhajós, egy igazi amerikai hős áll, aki csúnyán megsérül egy autóbalesetben. A kormány úgy dönt áldoz némi összeget arra, hogy felépüljön, gyakorlatilag bionikus formában létezhet tovább a főhős. Azonban a kormány nem igazán költ nagyobb összegeket erre a tervre, csak 40.000 dollárt szavaznak meg, így végül a bionikus ember mégsem lesz annyira bionikus.

Címkék: remake miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr632510966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.12.12. 17:13:41

a narco nagyon jó film pláne a karatés karakter csak ajánlani tudom. ha ezek az usa re-make-ek ha olyan lesz mint az amerikai taxi akkor inkább ne.

kompi · http://filmtrailer.hu 2010.12.12. 20:37:19

A második ha jól sejtem, az Amerikában nagy sikerrel futott 1000000 dolláros ember sorozat paródája lesz. Jól hangzik :)
süti beállítások módosítása