Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tree of Life előzetes és poszter

2010.12.15. 20:08 koimbra 5 komment

Terrence Malick az eltelt évtizedek alatt csupán néhány filmmel jelentkezett. Új művét, a Tree of Life-ot nagyon szeretnék már látni a rendező rajongói. Eredetileg úgy volt, hogy 2009 végén küldik a mozikba, ám ekkorra még nem állt készen a film, majd úgy hírlett, hogy idén Cannes-ban már levetítik. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy Amerikában május 27-től lesz látható. Mielőtt Brad Pitt szóba jött volna a főszereppel kapcsolatban Colin Farrell és Mel Gibson neve keringett a projekt körül, később már Sean Penn és Heath Ledger váltak biztos befutókká, ám sajnálatos módon Ledger elhunyt, így helyére Pittet szerződtették.

A történet az 50-es években indul és egy srác, Jack életét követhetjük nyomon a gyerekkorától kezdve a felnőttkorán át. Jack az élet értelmét kutatja, megpróbál választ találni erre a nehéz kérdésre.

Címkék: trailer poszter drámaelőzetes tree of life

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22518260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2010.12.15. 20:30:47

hát ez valami csodálatosan gyönyörűséges...

Pennt meg imádom, az egyik legjobb.

tunderninja 2010.12.15. 21:43:56

Terrence Malick.
Korunk egyik legnagyobb zsenije,amihez fel kell nőni,hogy az ember megértse,mit is akar megmutatni nekünk 2lábon járó hústömegeknek.

Olyan mint a bor.Mindenki vörössel kezdi,aztán mindenki előbb-utóbb eljut a bitang száraz fehérig.
Ennyi.

Várom.
Az Őrület Határán időnként megnézem,nem tudok szabdadulni tőle.Hihetetlenül kemény lelki megpróbáltatás.

kaamir 2010.12.16. 08:54:07

@tunderninja: Az Őrület határánt én is előveszem néhány évente, hogy aztán napokig, hetekig csak kóvályogjak tőle. Az egyik legnagyobb film, ami valaha készült.

tjunior 2010.12.16. 10:16:48

hihetetlen képek, de hogy emészteni kell majd ezt a filmet az biztos
süti beállítások módosítása