Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cohen lehet a jenki Torrente

2010.12.16. 11:42 koimbra 2 komment

Jövőre immáron negyedik alkalommal tér vissza a spanyol kultikon, a rasszista, fasiszta, alkoholista, stb., stb. Torrente. Ezúttal 3D-ben élvezhetjük marhaságait. Az Álomgyár persze nem tűrheti tétlenül, hogy nekik ne legyen saját Torrentéjük. Tavaly tavasszal derült ki, hogy a New Line stúdió berkein belül próbálják megvalósítani az amerikai feldolgozást, ám ez idáig nem sok info érkezett a projekt háza tájáról. Az optimisták úgy gondolhatták, hogy Hollywoodban nem úgyse tudnak mit kezdeni egy ilyen figurával, ám a tapasztaltabbak tudják már, ha ott valamire rácuppannak, akkor arról nem mondanak le oly könnyedén.

A Los Angeles Times értesülése szerint a fejesek Sacha Baron Cohent szeretnék megnyerni a főszerepre, néhányszor már találkoztak is vele, hogy megvitassák a részleteket. Cohen először a The Dictatort készíti el, csak ezután lehet szó arról, hogy megformálja a jenki Torrentét. A forgatókönyvön Alec Berg, Jeff Schaffer és David Madnel dolgozik, a trió áll producerként a Félig üres (Curb Your Enthusiasm) sorozat mögött és az Euro túra (Euro Trip) szkriptjét is ők tették le az asztalra. Szintén Bergék munkálkodnak a The Dictatoron. Szerintetek jó választás a Borat, Ali G és a Brüno sztárja erre a szerepre?

Címkék: miújság torrente

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr592519353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

curby (törölt) 2010.12.16. 11:52:59

szánalmas ötlet!
torrente felülmúlhatatlan!!!

madárijesztő 2010.12.17. 11:04:12

Danny De Vito inkább. Cohennek kb 15 kilót kellene felszednie.
Vagy bárki más, aki ilyen 1.50 - 1-60 magasságú és kövér. Nehogymár egy nyeszlett komikus legyen az amcsi Torrente.
süti beállítások módosítása