Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise és Paltrow a Rock of Ages-ben

2010.12.17. 16:34 koimbra Szólj hozzá!

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Adam Shankman a Hajlakk (Hairspray) rendezője és a Step Up producere filmre viszi a Rock of Ages zenés színdarabot. Az első színész, aki felmerült a projekttel kapcsolatban Tom Cruise volt, ekkor még úgy tűnt, hogy csak pletykáról van szó. Ám Jenno Topping az Entertainment Weeklynek elárulta, hogy valóban tárgyalnak Cruise-szal. Ha aláírja a szerződést, akkor a 80-as évekre jellmező rockos frizurában láthatnánk őt és még dalra is fakadna.

Gwyenth Paltrow-t szintén megkeresték egy ajánlattal, a hölgynek nem okoz nehézséget, ha énekelnie kell, új filmjében, a Country Strongban is egy énekesnőt formál meg. Feltehetőleg Mary J. Blige is játszani fog az alkotásban.  A forgatókönyvet Chris D'Arienzo veti papírra, ő volt a szülőatyja a színpadi változatnak is.

Címkék: miújság musicalhír rock of ages

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr112522229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása