Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fotó a Your Highnessből

2010.12.20. 21:01 koimbra 4 komment

Az USA Today egy új képet tett közzé a Your Highness fantasy-vígjátékból. Ebben Danny McBride és James Franco két herceget formál meg, akik útnak indulnak, hogy a Justin Theroux által eljátszott gonosz varázsló karmai közül megmentsék Fracno menyasszonyát (Zooey Deschanel). Csatlakozik hozzájuk egy harcosnő (Natalie Portman) is.  David Gordon Green humorral vegyíti a nehéz kalandot, így hőseink a kaland során némi füvet is magukhoz vesznek, illetve nem úgy szólalnak meg, ahogy azt egy hercegtől várni lehet, ahol csak tudnak, ott káromkodnak.

Címkék: képben your highness

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr222528797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2010.12.20. 21:19:26

Több filmes stílust vegyítű alkotás. "Laza film, fantasys köntösben, egyértelműen várós. Anno valami hasonlót vártam a Year One-tól, de az bőven alulmaradt az elvártaktól.

A nép fia 2010.12.21. 08:04:37

Ez kegyetlen jó film lesz!
Láttátok az előzetesben Natalie Portman vetkőzését? :-D

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.12.21. 10:06:33

@A nép fia: Natalie, Zoeey, fantasy, káromkodó hercegek, tökös gonosz - ezt a filmet akarom. Most.:)
süti beállítások módosítása