Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cedar Rapids előzetes

2010.12.23. 11:07 koimbra 1 komment

Ed Helms egy kisvárosi biztosítási ügynököt játszik, aki soha, de soha nem hagyta még el szülővárosát. Ám egy nap úgy alakul, hogy őt választják, hogy képviselje a céget az éves szakmai konferencián és e miatt ki kell tennie a lábát szeretett városkája határain kívülre. A konferencián Sigourney Weaver, John C. Reilly, Anne Heche és Isiah Whitlock Jr. is részt fog venni. A rendezői teendőket a Youth in Revolt készítője,  Miguel Arteta vállalta magára, műve Amerikában február 11-én kerül bemutatásra.

Címkék: trailer vígjátékelőzetes cedar rapids

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr862534335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.12.23. 11:33:27

"Two Bags, super awesome":D:D A traileren már most szakadtam, a Youth In Revolt is hatalmas volt, remélem ez sem marad majd el tőle minőségben (a bukta viszont sztem már most garantálva van:( )
süti beállítások módosítása