Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Duncan Jones örülne, ha megrendezhetné a Warcraft filmet

2010.12.29. 18:36 koimbra 9 komment

Eddig úgy nézett ki a helyzet, hogy Sam Raimi vezénylete alatt fog elkészülni a World of Warcraft mozifilm. Annyi biztos, hogy nem jövőre látnak hozzá és úgy tűnik, hogy 2011-ben sem válthatunk jegyet rá. Raimi ugyanis jövő ősszel lát hozzá a The Wizard of Oz tervezetének. A stúdió sem igazán siet, mivel a forgatókönyv még mindig nincs elfogadható állapotban. Nemrég Duncan Jones, a Hold (Moon) rendezője egy interjúban elárulta örülne, ha ő ülhetne a rendezői székben. „Rettenetesen irigy vagyok Sam Raimire. Személy szerint hiszek abban, hogy a WoW a kezdete lehetne a számítógépes filmekből készült jó filmeknek. Raimi interjúiból kiderül, hogy elég értelmesen közelít a témához. Amiről beszélek az az, hogy nem arra kell figyelni, hogy miképp is játsszák a játékot, ez az egész  játék világának a megteremtéséről szól. „ - mondta Duncan, majd hozzátette, hogy képes órákat tölteni a számítógép előtt és a billentyűzetet nyüstölni, sőt a Blizzad egyik őszinte rajongója. „Kedvelek minden Blizzarddal kapcsolatos dolgot. Alig tudom kivárni a Dibalo 3-at. Kijátszottam a Starcraft folytatását. Rengeteget játszom a Call of Duty: Black Ops-szal, egész este képes vagyok fennmaradni a játék kedvéért. Nappal dolgozom, az éjszaka azonban a játékoké.”

A forgatókönyvön Robert Rodat, a Ryan közelgény megmentése (Saving Private Ryan) írója dolgozik, Raimi hónapokkal ezelőtt elárulta, hogy  Rodat egy teljesen új sztorit fog letenni az asztalra, ami a Warcraft világában fog játszódni és ismerős karaktereket is láthatunk majd a filmben.

Vajon ha elkészül a WoW forgatókönyve Raimi jegeli az Óz terveit? Lehetséges, de valószínű, hogy azok, akik utálták a Pókember filmeket bizonyára örülni fognak, ha Raimi elhagyja a projekt fedélzetét. Az biztos, hogy Uwe Bollnak nem adják a jogokat, a „mestert” ugyanis határozottan elutasították, mikor kopogott a Blizzard ajtaján.

Címkék: warcraft miújság játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr752546640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.12.29. 18:40:53

Szerintem maradjon inkább a sci-fi/thrillernél, az nagyon megy neki az eddig látottak alapján.

Sonda 2010.12.29. 20:19:58

Hát nem ártana egy jó rendező a projekt mögé, és Duncan (Mc Loud) ba lenne fantázia

Fecniii 2010.12.29. 20:56:14

Kár hogy a CoD:Black Ops nem Blizzard játék. Én továbbra is úgy tudom hogy Chris Metzen írja a forgatókönyvet legalábbis az idei BlizCon-on még így volt, de az is lehet hogy csak közreműködik. Mindenesetre remélem hogy legalább egy Gyűrűkura szintű alkotást láthatunk, van olyan részletes a Warcraft világa hogy lehessen belőle nagyon jót csinálni.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.12.29. 20:59:23

Imdb-n ez van: Chris Metzen - Writer (story and characters), Robert Rodat - Writer (screenplay).
Metzen nevét szerintem csak azért említtették meg, mert a karaktereket ő találta ki.

Shyllard 2010.12.29. 21:06:53

@Fecniii: A COD7-et készítő Activision egybeolvadt a Blizzarddal ---> Mostmár a COD széria is a Blizzardhoz tartozik.

Amúgy Duncan Jones-nak szurkolok, sokkal de sokkal jobb választás mint Raimi :) Amúgyis kíváncsi vagyok, h mit képes alkotni nem sci-fi stílusban :)

Fecniii 2010.12.29. 22:47:34

@Shyllard: Ezzel tisztában vagyok, de a CoD sorozat az Activision felügyelete a Blizzardnak semmi köze hozzá annak ellenére hogy az Activison-Blizzard egy cég, Az Activison sem szól bele a Blizzard dolgaiba, vagyis amit nem a Blizz fejleszt az nem Blizz játék. Vagyis ami nem Starcraft, Warcraft, vagy Diablo annak semmi köze a Blizzadhoz.

Fecniii 2010.12.29. 22:48:55

@koimbra: így már világos, köszi.

mr.rogers 2010.12.30. 10:39:31

@Fecniii: ne hagyd ki a Titan-t a sorból ami az új projekt neve egyenlőre a Blizz-nél és ha minden igaz egy új MMORPG-t takar

Fecniii 2010.12.30. 11:45:38

@mr.rogers: igen, de a Titan az csak fedőnév, mint a Diablo 3-nak a Hidra, úgyhogy még nem tudjuk mi lesz az új 4. világ amit a Blizz felépít, mert hogy állítólag teljesen új világban fog játszódni.
süti beállítások módosítása