Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Chalet Girl előzetese

2010.12.30. 19:24 koimbra Szólj hozzá!

Az angol-német koprodukcióban készült The Chalet Girl romantikus vígjáték középpontjában egy 19 éves lány áll, aki régebben gördeszkázott. Új állást talál az Alpokban, ahol sikerül is beleszeretnie főnöke fiába. Persze azért a havas tájon alkalma nyílik rá, hogy kamatoztathassa gördeszkás tudását

A főszerepet Felicity Jones játssza, aki benne volt a Chéri - Egy kurtizán szerelme (Chéri) és a Brideshead Revisited filmekben. Mellette Bill Nighy, Brooke Shields és Sophia Bush lesz látható. Phil Traill dirigálta az alkotást, aki remélhetőleg jobb művet hozott össze, mint az Ő a megoldás (All About Steve) vígjáték, amiről sokan úgy vélték, hogy ez a produkció komolyan veszélyezteti Sandra Bullock Oscar esélyeit. Traill most megcsillogtathatja tudását, hiszen havas időben játszódó romantikus filmet láttunk már néhányat, de nem sok hegyekben zajló ábrándozó-érzelmes darab készült az elmúlt években (vagy de?).

 

Címkék: trailer vígjátékelőzetes chalet girl

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832548946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása