Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dominik és Pitt ismét együtt dolgozik

2010.12.31. 13:09 koimbra Szólj hozzá!

November elején jött a hír, miszerint Andrew Dominik. a Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford  rendezője filmesítheti meg George V. Higgins regényét és azt szeretné, ha Brad Pitt szerződne le a főszerepe. Dominik vágya teljesült, ugyanis Pitt igent mondott a felkérésre. Elképzelhető, hogy a színész mellett Josh Brolin, Bill Murray, Casey Affleck, Zoe Saldana, Mark Ruffalo és Sam Rockwell lesz látható, legalábbis őket emlegetik a projekt kapcsán.

Pitt Jackie Cogant játssza, aki aki amolyan megoldóemberként ügyködik az alvilágban. Egy nagy tétű pókerverseny  alatt lába kél a nyereménynek, a dolog bökkenője, hogy a maffia szervezésében került megrendezésre az esemény. Cogant hívják, hogy járjon a végére vajon ki állhat a rablás mögött.

Címkék: miújság könyvből film krimihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952550430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása