Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Idén bemutatják a Vörös hajnal feldolgozását

2011.01.01. 18:59 koimbra 1 komment

Az MGM csődhelyzete miatt nem csak néhány film forgatásának a kezdete tolódott, de néhány már elkészült produkció azzal nézett szembe, hogy egy raktárban fog porosodni, elfeledkeznek róla és be se mutatják. A Vörös hajnal (Red Dawn) feldolgozása sorsa is így állt, de most hogy a stúdió végre lassan - lassan talpra áll végre 2011-ben a mozikba kerül a produkció.

A remake rendezője, Dan Bradley megpróbált lobbizni más stúdióknál, hogy segítsenek, úgy tűnt, hogy a Fox novemberben a filmszínházakba küldi, ám ez végül nem történt meg, idén azonban végre a nézők elé kerül. A történet szerint Amerikát lerohanják az oroszok és a kínaiak, egy kisváros néhány tinije azonban elmenekül a megszállók elől és súlyos csapásokat mérnek az agresszokora. A főbb szerepekben s Chris Hemsworth, Jeffrey Dean Morgan, Adrianne Palicki, Josh Hutcherson, Isabel Lucas és Josh Peck lesz látható. Az eredeti alkotásban Patrick Swayze, Charlie Sheen, Jennifer Grey, Powers Boothe, Brad Savage és Lea Thompson okozott kellemetlen perceket az ellenséges katonáknak.

Hasonló témájú alkotás született tavaly, az ausztráloknál mutatták be a Tomorrow, When the War Began háborús filmet. A produkció hatalmas sikernek örvendett a kontinensen és a folytatásokat tervezik.

Címkék: remake miújság vörös hajnal

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412552773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr.kakaósbögre 2011.01.02. 11:12:54

na és hol van Chuck Norris?!
süti beállítások módosítása