Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Foster játszani fog Blomkamp sci-fijében

2011.01.03. 21:12 koimbra Szólj hozzá!

Jodie Foster leszerződött Matt Damon és Sharlto Copley mellé az Elysium filmbe. A sci-fit Neill Blomkamp, a District 9 rendezője készíti, egyelőre még nem láttak hozzá a forgatáshoz. A történetről nem árultak el semmit, de annyi ismeretes, hogy a film jövőben fog játszódni egy másik bolygón. Fosternek februárban a God of Carnage forgatásán van jelenése, így Blomkampék még ráérnek bíbelődni a forgatókönyvvel.

A wikipedia szerint az Elízium olyan túlvilági hely a görög mitológiában, ahol azok kaptak helyet, akik az istenek kedveltjei voltak életükben, szemben a keresztény pokol funkcióját ellátó Tartarosszal. Gyakran nevezték a boldogok mezejének is, mivel az itt lakók gond és baj nélkül éltek, és sohasem éreztek fáradtságot, éhséget vagy szomjúságot. Az ókorban úgy gondolták, hogy a világ nyugati peremén helyezkedik el.

Címkék: miújság elysium

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002558399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása