Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy kép az Anonymusból

2011.01.05. 20:42 koimbra 5 komment

Roland Emmerich idén nem kaland-vagy katasztrófafilmmel jelentkezik, hanem azt a teóriát járja körül, miszerint William Shakespeare darabjai más ember tollából származnak. A politika thrillerben helyet kapnak az intrikák és a trón utáni vágy, de azért a romantika sem marad ki belőle. Rhys Ifans játssza Edward de Vere-t, akihez a Shakespeare móvek köthetők. David Thewlis pedig William Cecilt alakítja, Vanessa Redgrave I. Erzsébet királynőt formálja meg.

Címkék: képben anonymus

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22563514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.01.05. 20:57:24

Nem csak sztori miatt érdekel, hanem hogy mégis mit tud ezzel kezdeni Emmerich. Talán ezután abbahagyja a katasztrófafilmek készítését és igazi komolyfilmes lesz? :P

countrypecos 2011.01.06. 07:53:27

Szerintem jók a katasztrófa filmjei. Tudom, tele vannak hibával, főleg az utóbbiak. De szódával elmegy.
Ez a film viszont engem is érdekel. :) Ahogy Shyllard is írta, a történeten kívül az is érdekel, hogy Roland Emmerich mit kezd vele.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.06. 10:00:29

Ha nem lesz rossz, akkor előfordulhat, hogy Michael Bay is össze tud hozni valamit, ami nincs tele robanásokkal, meg akcióval:) Mert ugye Bay a TF után valami kisebb volumenű filmet akar.

Globetrotter2014 2011.01.06. 10:08:38

Hááát, én most másnapos vagyok, mivel a Pro7 éjszakára tette a Tudors-t. Szerintem az a sorozat nagyon magasra tette a mércét középkori filmes témában, és az emlékezetes mozifilmes próbálkozásokat is més fényben láttatja (most nem a Costner féle robin hoodos ökörségre gondolok, hanem mondjuk az Elisabeth vagy a Branagh féle Henry V). meglátjuk mit kezd Emerich ezen a vonalon, de nem nézek ki többet nála a Costneres szinvonalnál.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2011.01.06. 13:04:44

@ZF2: Azért ha helyén kezeljük a Costner-féle Robin Hood-ot, akkor az nem rossz film. Sőt. A Crowe-os, Ridley Scott féle valaminél messze jobb.
süti beállítások módosítása