Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Greengrass rendezi a Cleopatra 3D-t?

2011.01.05. 10:59 koimbra Szólj hozzá!

James Cameront hozták szóba a Sony égisze alatt formálódó Cleopatra filmmel kapcsolatban, ám már a hír hallatán tudni lehetett, hogy ez lehetetlen, hiszen a rendező vagy az Avatar folytatásához lát hozzá vagy végre belekezd a régóta várt Battle Angels munkálataiba. Végül kiderült, hogy Cameron következő filmje az Avatar 2 lesz. A Cleopartra tervezet rendezői székére jelenleg Paul Greengrass az esélyes.

"Kleopátra nem egy szexi cicus lesz, hanem egy igazi politikus, stratéga és hadvezér. Joseph Mankiewicz filmjében Elizabeth Taylor csábító volt, de az királynő történetét férfiak írtak. Ezúttal azonban egy hölgy tollából származik a sztori." - mondta Scott Rudin producer, aki arra célzott, hogy a Pulitzer-díjas Stacy Schiff könyvét, a Cleopatra: A Life-ot fogják vászonra vinni.  Bár ettől függetlenül a forgatókönyvet csak férfi írja, Brian Helgeland körmöli le a szkriptet, a produkció PG-13-as lesz és 3D-s. Rudin azt is megemlítette, hogy sok rendező szeretné megkaparintani a filmet, de csak egy van köztük, akire nyugodtan rábíznák. Azt ugyan nem mondta, hogy ki az illető, de mivel Greengrass neve keringett az utóbbi időben a projekt körül elég valószínű, hogy a producer rá gondolt.

A Sony azt reméli, hogy még idén hozzá tudnak látni a filmhez, ami nem lesz valami olcsó. A 60-as években készült alkotás 44 millió dollárt emésztett fel, amely akkoriban hatalmas büdzsének számított. A címszereplőt Angelina Jolie kelti életre.

Címkék: miújság könyvből film cleopatra

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr42562091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása