Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Joe Johnston magyarázza a bizonyítványát

2011.01.08. 13:52 koimbra 5 komment

Szeptemberben Mark Romanek elmondta, hogy tíz hónapig dolgozott a Farkasember (The Wolf Man) előkészületein, de a producerekkel nem volt egy hullámhosszon, ezért a forgatás kezdete előtt három héttel lelépett. Helyére gyorsan Joe Johnstont szerződtették. A végső változatot látva Romanek elárulta, hogy a helyszínek és a díszletek ugyanazok voltak, amelyeket ő kiválasztott, de a hangsúlyok áthelyeződtek és szerinte a tempóval is gondok voltak.

Johnston a CBM oldalnak adott egy interjút, amiben a bizonyítványát próbálja magyarázni. Elmondása szerint rövid idő állt rendelkezésére, hogy belevesse magát a Farkasember előkészületeibe és nem is vállalta volna a felkérést, de nagy pénzügyi problémái adódtak és életében most először befolyásolta a döntését a mocskos anyagiak.

"A produkció leginkább egy nagy viharban sodródó lyukas, kormányát vesztett hajóhoz hasonlított, amely rossz döntésektől, belharcoktól szenvedett. Túl sok alulképzett szakács volt a konyhában. Személy szerint teljes felelősséget vállalok azért, hogy a Farkasember nem sikerült jól. " - mondta Johnston, majd megnyugtatta az Amerika Kapitány filmre várókat. Itt már 30 hete, hogy előkészítse az alkotást, egy képzett csapat állt a háta mögött és a producerekkel sem gyűlt meg a baja, segítettek neki elérni, hogy úgy nézzen ki a film, ahogy szeretné.

Címkék: remake miújság the wolf man

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412569535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kotelhuzas 2011.01.08. 16:15:50

vártam ezt a filmet, de akkora csalódás volt, hogy el is aludtam rajta...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.01.08. 16:27:54

Annyira nem volt rossz, közel se volt olyan jó, mint előre hírdették, meg a poszterek, meg a trailer mutatta, de olyan rossz se lett, mint egyik másik szintén nem nagy eresztés tavaly...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.08. 17:39:25

Szerintem a Farkasember nézhető volt, de megnéztem volna Romanek verzióját,a Sötétkamrával nagyot alkotott.

HJ77 2011.01.10. 09:05:55

Bár jobbat vártam mint amilyen lett, de azért szerintem se volt ez olyan rossz. Nálam 65%.
süti beállítások módosítása