Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

10 részes Mortal Kombat websorozat közeleg

2011.01.15. 20:15 koimbra 3 komment

Régóta tervezgették a következő Mortal Kombat részt, de mikor a Warnerhez kerültek a jogok, a stúdió bejelentette, hogy újraindítja a franchise-t. Kevin Tancheron néhány hónappal ezelőtt készített egy néhány perces Mortal Kombat filmet, (ezt alább meg is nézheted) amely általánosságban pozitív véleményeket szült. Tancheron jelenleg egy tíz részes websorozaton töri a fejét a témában és Michael J. White játszaná benne Jax Briggst. Várhatóan Shang Tsung, Liu Kang, Sub Zero, Durak, Kabal, Kitana, Mileena és Scorpion karaktere is fel fog bukkani benne. Egyelőre még nincs kitűzve, hogy mikor lehet megnézni az első részt. Ezt követően valószínűleg Tancheron fogja ledirigálni a mozifilmet.

Címkék: sorozat mortal kombat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292586198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lombos Péter · http://prolihisztor.postr.hu 2011.01.15. 20:20:19

Ilyen az, amikor valaki ügyesen képes kombinálni az alapötletet a korszellemmel.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.01.16. 09:39:04

@eLPé: Sztem is jó, és ez a trailer már majd egy éve a neten van, féltem, hogy nem lesz belőle semmi...
De lassan hátha.

Spawn85 2011.01.16. 10:49:27

Na, ez jó hír, kíváncsi leszek, milyen lesz. (Mondjuk a trailer-ben annyira nem jött be, hogy kicsit az MK mitológiát hazavágták azzal, hogy mindenki ember, de attól még persze lehet, hogy jó lesz...)
süti beállítások módosítása