Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kidman dolgozza fel a Szerelem, vagy amit akartok drámát

2011.01.16. 14:30 koimbra Szólj hozzá!

Nicole Kidman és produkciós partnere, Per Saari szeretné újraforgatni az 1973-ban bemutatott Szerelem, vagy amit akartok (Love and Pain and the Whole Damn Thing) drámát. A filmet a saját Blossom Films égisze alatt készítenék el. A produkció Kidmannek eléggé személyes dolog lehet, hiszen férje, Keith Urban 2006-os albumának is ugyanez volt a címe.

Az eredeti film tartalma: Walter asztmás és bátortalan fiatalember, akinek segítségre van szüksége ahhoz, hogy eligazodjon az életben. Az apja, hogy egy kis önbizalmat öntsön belé, kerékpáros nyaralásra küldi Spanyolországba. Walter el is utazik, ám a gyötrő asztmája miatt lemarad a csoportjától. Lila egy autóbuszos utazáson van Hispániában. A magányos asszony visszahúzódó természet, félszegen viselkedik az emberekkel. A sors keresztezi kettejük útját, amikor Walter a kerékpárját hátrahagyva éppen Lila buszára száll. A két hasonló tulajdonságú ember egyre közelebb kerül egymáshoz. (port)

A Bloosom Films első produkciója a Rabbit Hole dráma, amelyben maga Kidman is játszik és arra számítanak, hogy sok díjátadón fog megfordulni.

Címkék: remake miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392587863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása