Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Payne végre elkészítheti a Nebraskát

2011.01.18. 22:16 koimbra Szólj hozzá!

Alexander Payne, a remek Kerülőutak (Sideways) rendezője 2004 óta tervezgeti a Nebraska filmjét, amely most úgy tűnik, hogy meg fog valósulni. A produkció középpontjában egy apa áll, aki nem veti meg az alkoholt, rendszeresen néz a pohár fenekére. Egyszer úgy gondolja, hogy egy nyereményjátékon 1 millió dollárt nyert és el is indulna Montanából Nebraskába, hogy átvegye ezt a szép nagy összeget. A család azonban erősen kételkedik abban, hogy a férfinek ilyen szerencséje lett volna, inkább arra gondolnak, hogy elitta az eszét, ám az apa huszonéves fia úgy dönt, hogy elkíséri őt a nagy útra, nehogy valami baja essen. A dolgot bonyolítja, hogy ők ketten már évek óta nem álltak szóba egymással.

A forgatás nyár elején veszi kezdetét, még mielőtt Payne új filmjét, a Descendants dráma bemutatásra kerül. A forgatókönyvet Robert Nelson vetette papírra, amit most Phil Johnstonra bíztak, hogy pofozza ki ezalatt a pár hónap alatt. Főszereplő egyenlőre nincs, de úgy gondolom pár héten belül erről is hallani fogunk.

Címkék: miújság nebraska drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802594469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása