Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két videó a Pókember forgatásáról

2011.01.19. 17:06 koimbra 4 komment

A mai világban a filmesek csak akkor tudnak nyugodtan forgatni, ha stúdióban, zárt ajtók mögött veszik fel a jeleneteket. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy egyes mozzanatok felkerülnek a világhálóra, mert a többség minimum rendelkezik egy kamerás mobillal.

Úgy hírlik, hogy a Hírharsona szinte állandóan zabos főnöke, J. Jonah Jameson nem lesz benne a rebootban. A Sam Raimi-féle trilógia egyedüli színfoltja J.K Simmons volt, aki tökéletesen hozta a szerepet. Hónapokkal ezelőtt úgy volt, hogy vagy John Slattery vagy Sam Elliot játssza a karaktert.

Címkék: pókember miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr832598189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante McFarlane 2011.01.19. 18:02:42

Nanemár!! Pont őt nem teszik bele?
Azt nem értem, ha a Bond rebootban Judi Dench újra eljátszhatta M-et, akkor SM reboot esetében mért nem csinálnak ilyet?
J.K. SIMMONS-t VISSZA!!!!!!

A nép fia 2011.01.20. 08:03:36

@Dante McFarlane: Egyedül ettől a színésztől volt érdekes az eddigi Pókember-trilógia! Tobey nulla, Kirsten Dunst szürke, a nagyi és a halott nagypapa állandó rinyálása idegesítő. A Homokemberről és Venomról nem is beszélve. Náluk elcseszettebb főgonoszokat még az életben nem láttam.

J.K. Simmons vissza!!!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.01.20. 08:20:28

@A nép fia: Mit kell érte aláírni, mert én is szignózom. :D
süti beállítások módosítása