Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Will Smith remake-li az Annie-t, a lánya lesz a főszereplő

2011.01.20. 11:56 koimbra 4 komment

Will Smith elérte, hogy ne csak a zenei életben legyen sztár, hanem a filmes világban is megismerjék a nevét. A rapper-színész ezt követően azzal foglalkozott, hogy fia, Jaden is megízlelje a siker ízét. Játszhatott vele A boldogság nyomában (The Pursuit of Happyness) drámában, majd rábízta a Karate kölyök (Karate Kid) feldolgozás főszerepét is.

"Ezzel megvolnánk, most jöhet a lányom" - gondolhatta Smith és Jaden után Willow-ból, a lányából is sztárt próbál faragni. Willow filmek helyett először  a zenei pályán próbálkozott, nem is teljesített rosszul, a Whip My Hair száma a Billboard Top 100-ban a 11. helyig jutott. A kedves papa persze megszerezte lányának az 1982-ben bemutatott Annie musical jogait. A remake Smith produkciós cégének a berkein belül fog készülni és bizonyára felesleges említenem, hogy a produceri teendőket is el fogja látni.  Jelenleg Jay-Z-vel tárgyalnak a film zenei anyaga kapcsán. 

Az eredeti film tartalma: Nagy musical-siker a Broadway színházaiban, a filmvászonra álmodva... Annie (Aileen Quinn) tízéves, cserfes és tehetséges kislány az 1930-as évek Amerikájában. Mindenkit képes levenni a lábáról szellemes és értelmes csacsogásával. Miss Hannigan (Carol Burnett) hírhedt árvaházában nő fel, amíg egy megtépázott pénztárcájú és hírű milliomos kiválasztja és meg nem hívja villájába néhány hétre. A milliomos, a szőrös szívű Oliver Warbucks (Albert Finney) vonakodva bár, de örökbe akar fogadni egy kisgyereket, hogy javítsa a róla kialakult negatív képet. Annie kedvessége és tehetséges énektudása leveszi őt is a lábáról. Annie-t választja ki, de tudja, hogy a kislánynak mennyire hiányoznak igazi szülei. Ezért a milliomos pénzdíjat tűz ki az igazi szülőknek, ha jelentkeznek és bizonyítani tudják Annie-hoz való köteléküket. A gonosz árvaházi igazgatónő tervet eszel ki a pénz megszerzésére és felbújtja testvérét, Rooster-t (Tim Curry) és barátnőjét a szülői szerep eljátszására...

És a már emlegetett Whip My Hair klip

 

Címkék: annie remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr152599888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fatal Error! System Halted! 2011.01.20. 12:43:08

olyanok lesznek ezek, mint a Fonda vagy a Baldwin pereputty.
Az ilyen überprotekcióban az alegrosszabb, hogy a valóban tehetséges gyerekek nem kapnak lehetőséget vagy csak zs kategóriás szarokban.

A fiát csak az Amikor megállt a Föld-ben láttam de ott nem a tehetségét csillogtatta meg, hanem az idegremászó képességét. A karate kölyköt pont miatta nem szívesen nézem meg.

A klip és a zene extra szar. Will Smitht bírom, de ez sok már.

"Rajta lőjön! Tudja, azt szeretem bennem, hogy olyan sokan vagyok."
/Smith ügynök,
Mátrix - Újratöltve/

countrypecos 2011.01.20. 14:19:26

Igen, egyet kell értenem. Kezdem unni, hogy akik benne vannak a jóban, mást nem hagynak a tűz közelébe jutni. Gusztustalan világ. De mit csodálkozom, ilyenek az emberek. Ha mindenük meg van, akkor is még több kell. Ahelyett, hogy nevelné a kölykeit, és távol tartaná az amúgy genyó szakmájától, még bele is viszi őket. Marha...

karbalán 2011.01.20. 16:53:49

Will már kiöregedett, most a lányát futtatja. :D

Alex Mahone 2011.01.20. 18:58:18

Én bírom Will Smith-t, de erre a kölyökfuttatásra most már a legpozitívabb, amit mondhatok, az az, hogy érdekes.
süti beállítások módosítása