Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Fekete Párduc forgatókönyvét

2011.01.21. 13:07 koimbra 7 komment

A Marvel felkérte Mark Baileyt, hogy írja meg a Fekete Párduc (Black Panther) forgatókönyvét. A karakter Wakanda uralkodója és a Bosszú Angyalai tagja is volt. "A Fekete Párduc nem rendelkezik különleges képességekkel, de gyorsasága, állóképessége és fizikai ereje messze meghaladja egy olimpiai atléta szintjét. A wakandai dzsungelben töltött évek alatt érzékszervei rendkívüli mértékben kiélesedtek, szaglása vetekszik a Fenegyerekével, és még koromsötétben is tökéletesen lát" (a marveldatabase-en többet is megtudhatsz róla).

A 90-es években a Columbia berkein belül próbáltak filmet készíteni a figuráról, akkor Wesley Snipes lehetett volna a főhős és a fejesek egy Indiana Jones-szerű kalandfilmet akartak készíttetni. Később a projekt átkerült az Artisan Entertainmenthez, Snipes pedig továbbra is érdekelt volt a filmben, ám itt sem haladtak semerre a tervezettel. A színész azonban eljátszhatott egy másik Marvel hőst, a Pengét, amelynek a negyedik része (ha lesz, bár a remake biztosabb) már biztosan nem vele fog megvalósulni.

A Fekete Párduc főszerepére még nem szerződtettek le senkit, eddig három nevet emlegettek az eltelt hónapokban: Djimon Hounsou, Chiwetel Ejiofor és Adewale Akinnuoye-Agbaje.

 

Címkék: miújság képregényből film fekete párduc

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332602328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.01.21. 13:29:33

Remélem még az Angyalok közé is beveszik...
Mert ugye ő is Angyal.

daredevill44 2011.01.21. 14:29:27

Mit ezeket a színészeket emlegetik a megfelelő ember a szerepre Michael J White!!!

Dante McFarlane 2011.01.21. 21:52:17

Hát én Djimon Hounsou-ra szavaznék.
3 ok:
1. A rajzfilm sorozatban ő szinkronizálta a karaktert
2. Remek színész
3. Törzsgyökeres afrikai :D.
süti beállítások módosítása