Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy kép az Álomháborúból

2011.01.24. 17:59 koimbra 2 komment

Zack Snyder horrorral robbant be a mozik világába, majd egy ütős fantasy képregényfilmmel jelentkezett és egy újabb kult képregény adaptálásával folytatta. Tavaly animációs filmmel próbálkozott, idén pedig még egy fantasyvel jelentkezik, ráadásul bátran fiatal hölgyeket tett meg főszereplőnek. Emily Browning megmutathatja, hogy mi az igazi girl-power, remélhetőleg nem vallanak kudarcot.

A történet (aki még nem ismerné) szerint néhány elmegyógyintézetben szenvedő hölgyemény egy fantáziavilágban próbálja megtalálni azokat a dolgokat, amelyek szabadulásuk kulcsát jelentheti a való világban.

Címkék: képben sucker punch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652610372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

filmfreak paul · http://filmfreaks.blog.hu 2011.01.25. 10:03:28

Még mindig nem sikerült értelmes magyar nevet adni a mozinak?:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.01.25. 10:18:10

@filmfreak paul: Csak nyugi, a komment nem tűnik el, csak néha késlekedik a megjelenéssel. Ilyen jó a bloghu rendszere:)
Az Álomháború a végleges cím, szerintem sem épp a legjobb, de hát ez van.
süti beállítások módosítása