Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Watts leszerződött Eastwood következő filmjére

2011.01.26. 11:01 koimbra 2 komment

Charlize Theron lehetett volna a Hoover helyett már J. Edgar címre hallgató film egyik szereplője, a modell-színésznő azonban elhagyta a projektet. Helyére a stúdió Naomi Watts-ot szerződtették (ezt hívják minőségi cserének?).

A Clint Eastwood rendezésében készülő film J. Edgar Hooverről, az FBI igazgatójáról fog szólni, aki több évtizeden keresztül vezette a Nyomozó Irodát. Hatalmát nem csak a bűnözés visszaszorításra használta, de előszeretettel félemlítette meg vele ellenfeleit. Leonardo DiCaprio játszhatja Hoovert, Josh Lucas lesz Charles Lindenbergh, Arnie Hammer pedig Hoover jobb kezét, Clyde Tolsont alakítja. Hoover édesanyját Judi Dench kelti életre ésa SAG elnöke, Ken Howard is fel fog tűnni a produkcióban, ő Harlan F Stone ügyész bőrébe bújhat. A forgatás hamarosan kezdetét veszi, elképzelhető, hogy még idén bemutatják.

Címkék: miújság j edgar

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292614531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2011.01.26. 14:21:57

és Dustin Lance Black a forgatókönyvíró. :)

Jamaicamaci 2011.01.26. 20:37:51

Bár nem igazán tudok semmit az általa megformálandó karakterről, de mégis azt mondom, hogy ebbe a környezetbe watts jobban beleillik
süti beállítások módosítása